Feriebyens drift

Foreningens drift:


Bostadsrättsföreningen Hylte Ferieby er oprettet i henhold til Bostadsrättslagen og er godkendt af Bolagsverket med organisationsnummer 769609-2886.


Foreningens bestyrelse skal i henhold til vedtægterne bestå af 3 - 5 bestyrelsesmedlemmer og 1 - 3 suppleanter. P.t. består bestyrelsen af 5 medlemmer, og der er valgt 3 suppleanter.


Der er tegnet administrationsaftale med et administrationsselskab, der er landsdækkende i Sverige. Selskabet har et lokalkontor i Hyltebruk, som står for den daglige administration.


Kontoret er: Ludvig og Co, Landerydsvägen 1D, 314 32 Hyltebruk, tlf. 0046 345 - 198 89. Email: ulrika.karlsson@ludvig.se.


Til revision af årsregnskaberne har generalforsamlingen valgt MiJ Revision, Norra vägen 34, 302 32 Halmstad. Derudover vælger Generalforsamlingen 1 - 2 bilagskontrollanter blandt andelshaverne. Bilagskontrollanternes opgave er ved stikprøvekontrol at påse, at bilag er i overensstemmelse med bestyrelsens beslutninger.


Faste begivenheder


Den årlige generalforsamling afholdes i Hyltebruk den sidste lørdag i maj måned. Derudover afholdes der 2 arbejdsweekender for de, som har lyst til at vi mødes og foretager lettere reparationer og vedligehold af grønne områder og bygninger. Forårets arbejdsweekend afholdes den sidste weekend i april måned. Efterårets arbejdsweekend afhldes i september eller oktober måned. Tidspunktet fastsættes af bestyrelsen, når der har været afholdt generalforsamling.


Ved alle arrangementer sørger foreningen for mad til fællesspisning om lørdagen.


_______________________________________________________________________________________


Boligafgift:


Boligafgiften indeholder bl.a. fællesudgifter til drift samt varme og vand. Dertil kommer antennesignal, som er på 85 kr. pr. måned. El afregnes direkte til elselskabet i forhold til forbrug. Fra d. 1. januar 2018 er den månedlige betaling for boligafgift, vand, varme og antenne følgende (svenske kroner):


1 værelses lejlighed 1.704,00 SEK

2 værelses lejlighed 2.218,00 SEK

3 værelses lejlighed 2.810,00 SEK


Garagelejen er 75,00 SEK kr. pr. måned.

_______________________________________________________________________________________


Betaling af boligafgift:


Det nemmeste er at bruge Autogiro, da både betaleren og foreningen sparer omkostninger. Autogiro kræver dog, at man har en konto i en Svensk bank, og at der er dækning for beløbet den sidste hverdag i måneden, hvor  betalingen skal foretages.


Der er følgende muligheder:

Løbende betaling via svensk bankkonto:


 1. Tilmelding til autogiro (Svensk betalingsservice).
  Blanketten fås ved henvendelse til LRF Konsult eller downloades fra linket længere nede på denne side. Blanketten skal sendes til LRF Konsult. OBS: Personnummeret skal være det svenske personnummer, der for udenlandske kontohavere er tildelt af banken (et konstrueret personnummer). Nummeret er på 10 cifre med bindestreg foran de sidste 4 cifre.

 2. Direkte bankoverførsel fra en svensk bankkonto (husk at angive avinummer eller lejlighedsnummer):
  Clearingsnr.: 6748
  Konto nr.: 712 606 092

 3. Betaling fra en Dansk bankkonto:
  Udenlandsk betaling med følgende oplysninger:
  Beløbet overføres til Handelsbanken, Halmstad afdeling (husk at angive avinummer eller lejlighedsnummer):
  IBan: SE54 6000 0000 0007 1260 6092
  BIC (Bankens id): HANDSESS


Betalingsfrist for boligafgiften:


Månedens boligafgift skal være foreningen i hænde den sidste bankdag i måneden før. Der pålægges rykkergebyr ved udsendelse af rykkere.


Blanket til anmeldelse af autogiro til betaling af boligafgift kan downloades her:

Antennesignalet


Fjernsynet eller modtageboksen skal kunne modtage HD, og det er ikke tilstrækkeligt, at fjernsynet er HD-ready. Hvis der står HD-ready på fjernsynet, er man nødt til at have en modtageboks. Modtageboksen skal kunne modtage DVB-T signal og have Mpeg4 tuner. Feriebyen leverer følgende kanaler:


Plads/Kanal

    1   SVT1 HD

    2   SVT2 HD

    4   TV4

  96   SVT 1 regional

  97   SVT 2 regional

  99   Kunskapskanalen

100   DR 1 HD

101   DR 2

102   TV 2 Öst

103   TV2 Fyn

104   TV2 Lorry HD

105   Eurosport HD

106   National Geographic S


Da vi får signalet leveret af Boxer er der mulighed for at tilkøbe sig flere kanaler. Dette sker uden feriebyens mellemkomst. For at få flere kanaler skal man kontakte en forhandler af Boxer, der også kan vejlede om, hvilke kanaler man kan modtage.

Feriebyens forhandler af signaler og udstyr til signalleverance er MediaTeknik,  Härdgatan 20, Varberg, Tlf. 0340-679290. Man er dog ikke bundet af at tilkøbe flere kanaler hos dem, men kan benytte enhver svensk Boxer-forhandler.