Lejligheder til salg

Bebyggelsen har 3 lejlighedstyper:


1 værelses lejlighed med alkove. Nettoareal 47 m2

2 værelses lejlighed. Nettoareal 63 m2

3 værelses lejlighed. Nettoareal 82 m2


Alle lejlighederne har køkken og bad. Endvidere har de afskærmet altan. Altanerne i stueboligerne har nedgang til de grønne områder. Altanerne til boligerne på 1. sal er overdækkede.

Plantegning af 1 værelses lejlighed

Plantegning af 2 værelses lejlighed

Plantegning af 3 værelses lejlighed

Materiale vedr køb/salg af lejlighed

Beskrivelse af procedure ved salg


Salgsaftale

 

 

Pris kun 105.000 danske kroner.

Ejendomskomplekset er opført i 1973 med 72 lejligheder, området har været udlagt til ferieområde, men Kommunen er ved at ændre lokalplanen så området også kan benyttes til helårsbolig, det kræver dog også ændring af feriebyens vedtægter før det er muligt et benytte ferieboligerne til helårsbolig. 

Siden overtagelsen i 2003 er bygningerne løbende vedligeholdt med udskiftning af tage, nye vinduer, nyt varmeanlæg. 

Den månedlige husleje incl. varme, vand, renovation og tv-afgift udgør 2.810 skr. svarende til  2.043 danske kroner. Omregnet med kurs 72,72 den 20-9-2021. 

Området er beliggende i Halland i udkanten af mindre landsby i et meget naturskønt område. Det er kort afstand til Rydöbruks Golfbane, fiske- og badesøer, vandre og cykelstier. Isaberg med mulighed for ski om vinteren ligger 60 km fra lejligheden, ligesom forlystelsesparken High Chaparal der er indianer- og cowboyland ligger med 58 km afstand. Så              Andelsbolig (Bostadstädsratt) i Sverige sælges.

Dejlig stor 3 værelseslejlighed i Hylte Ferieby sælges, lejligheden er på 94 kvm, netto arealet indvendig er 82 kvm. Lejligheden består af hyggelig stue med udgang til altan mod vest, hvor der er eftermiddags- og aftensol. Køkken med spisebordplads, soveværelse og gæsteværelse med indbyggede skabe, herudover entre og toilet og bad med kombineret brus og badekar. Til lejligheden er et stort kælderrum. Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler i kælderen.  

Lejligheden sælges fuldt møbleret med senge, sofaer, altanmøbler og alt service i køkkenet, TV og radioer. Der medfølger også to cykler til brug for skønne cykelture i området. 

 der er rig mulighed for både ro og aktiviteter.

Yderligere oplysninger om feriebyen kan fås på www.hylteferieby.dk

Adressen er Ljunggatan 4B,1, tv. 314 32 Hylte, Sverige.

Yderligere oplysninger og evt. besigtigelse kan aftales med Mitzi og Jørgen Hansen, Skovbovej 117

 4632 Bjæverskov

Tlf. (+45) 29860267 eller (+45) 29910954

Mail: mitzi117@gmail.com