Drift

Foreningens drift:

Bostadsrättsföreningen Hylte Ferieby er oprettet i henhold til Bostadsrättslagen og er godkendt af Bolagsverket med organisationsnummer 769609-2886.

Foreningens bestyrelse skal i henhold til vedtægterne bestå af 3 – 5 bestyrelsesmedlemmer og 1 – 3 suppleanter. P.t. består bestyrelsen af 5 medlemmer, og der er valgt 3 suppleanter.

Der er tegnet administrationsaftale med et administrationsselskab, der er landsdækkende i Sverige. Selskabet har et lokalkontor i Hyltebruk, som står for den daglige administration.

Kontoret er:
Ludvig og Co
Landerydsvägen 1D
314 32 Hyltebruk
Andreas Wahlström
Telefon: +46(0)34519885
Email:andreas.wahlstrom@ludvig.se

Til revision af årsregnskaberne har generalforsamlingen valgt:

Varbergs Revisionsbyrå AB
Box 179
432 24 Varberg
Tlf 0046 (0) 340 64 10 00
info@revisionsbyran.se
Derudover vælger Generalforsamlingen 1 – 2 bilagskontrollanter blandt andelshaverne. Bilagskontrollanternes opgave er ved stikprøvekontrol at påse, at bilag er i overensstemmelse med bestyrelsens beslutninger.

Arbejdsweekender og frivilligt arbejde

Som andelshavere i Hylte Ferieby er I en del af et fællesskab. Et fællesskab hvis fælles vision er, at Hylte Ferieby skal være dejlig at opholde sig i.

Den vision handler om mange ting, men to af grundelementerne er, at vi skal sørge for vedligeholdelse af ejendommen, og at vi skal holde udgifterne på et lavt niveau.

Dette har vi kunnet gøre i mange år, blandt andet fordi vi afholder arbejdsweekender og fordi mange andelshavere løbende igennem året er med til at holde ting ved lige. Ud over at vi naturligvis vil opfordre alle til at deltage i arbejdsweekenderne, som finder sted to gange om året, forår og efterår, vil vi også gøre opmærksom på, at man er meget velkommen til at melde sig til at hjælpe til i løbet af året.

Det kan f.eks. være maling af fællesområder, skift af en pære, løbende tjek af varmecentral, tjek af drænpumper, trappevask, oprydning efter dårligt vejr, holde øje med ejendommens stand og meget andet. Hvis du selv har nogle ideer, eller mangler adgang til bestemte områder, materialer eller værktøj vil vi opfordre dig til at henvende dig til bestyrelsen.

Når vi alle hjælpes ad, bliver Hylte Ferieby ved med at være så fin og vi undgår huslejestigninger til at dække vicevært, håndværkere og lignende omkostninger.

Ved arbejdsweekender sørger foreningen normalt for mad til fællesspisning om lørdagen.

Læs om arbejdsweekend i oktober 2022 her

Betaling af boligafgift:

Det nemmeste er at bruge Autogiro, da både betaleren og foreningen sparer omkostninger. Autogiro kræver dog, at man har en konto i en svensk bank, og at der er dækning for beløbet den sidste hverdag i måneden, hvor  betalingen skal foretages.

Der er følgende muligheder:

Løbende betaling via svensk bankkonto:

 1. Tilmelding til autogiro (Svensk betalingsservice).
  Blanketten fås ved henvendelse til LRF Konsult eller downloades fra linket længere nede på denne side. Blanketten skal sendes til LRF Konsult. OBS: Personnummeret skal være det svenske personnummer, der for udenlandske kontohavere er tildelt af banken (et konstrueret personnummer). Nummeret er på 10 cifre med bindestreg foran de sidste 4 cifre.
 2. Direkte bankoverførsel fra en svensk bankkonto (husk at angive avinummer eller lejlighedsnummer):
  Clearingsnr.: 6748
  Konto nr.: 712 606 092
 3. Betaling fra en Dansk bankkonto:
  Udenlandsk betaling med følgende oplysninger:
  Beløbet overføres til Handelsbanken, Halmstad afdeling (husk at angive avinummer eller lejlighedsnummer):
  IBan: SE54 6000 0000 0007 1260 6092
  BIC (Bankens id): HANDSESS

Betalingsfrist for boligafgiften:

Månedens boligafgift skal være foreningen i hænde den sidste bankdag i måneden før. Der pålægges rykkergebyr ved udsendelse af rykkere.

Blanket til anmeldelse af autogiro til betaling af boligafgift kan downloades her: Autogiro

Antennesignalet

Fjernsynet eller modtageboksen skal kunne modtage HD, og det er ikke tilstrækkeligt, at fjernsynet er HD-ready. Hvis der står HD-ready på fjernsynet, er man nødt til at have en modtageboks. Modtageboksen skal kunne modtage DVB-T signal og have Mpeg4 tuner. Feriebyen leverer følgende kanaler:

Plads/Kanal

    1   SVT1 HD

    2   SVT2 HD

    4   TV4

  96   SVT 1 regional

  97   SVT 2 regional

  99   Kunskapskanalen

100   DR 1 HD/udgået

101   DR 2/udgået

102   TV 2 Öst/udgået

103   TV2 Fyn/udgået

104   TV2 Lorry HD/udgået

105   Eurosport HD/udgået

106   National Geographic S/udgået

Da vi får signalet leveret af Boxer, er der mulighed for at tilkøbe sig flere kanaler. Dette sker uden feriebyens mellemkomst. For at få flere kanaler skal man kontakte en forhandler af Boxer, der også kan vejlede om, hvilke kanaler man kan modtage.

Man er dog ikke bundet af at tilkøbe flere kanaler hos dem, men kan benytte enhver svensk Boxer-forhandler.

eller vælge at streame med sin tv pakke i danmark, det kræver dog en internetforbindelse.