Ljunggatan 6A st. tv

Pris kun 325.000 danske kroner.

Ejendomskomplekset er opført i 1973 med 72 lejligheder, området har været udlagt til ferieområde, siden overtagelsen i 2003 er bygningerne løbende vedligeholdt med udskiftning af tage, nye vinduer, nyt varmeanlæg. 

Den månedlige husleje incl. varme, vand, renovation og tv-afgift udgør 2.810 skr. svarende til 1967 danske kroner. Omregnet med kurs 70 den 22 juni 2022. 

Omkring årsskiftet 2022/2023 vil tv pakken blive erstattet af en tilslutningsmulighed til  optisk fiber anlæg, man skal så selv bestille, hvad man vil have af internet og tv.

Huslejen bliver derfor nedsat med 85sek til den tid.

Området er beliggende i Halland i udkanten af mindre landsby i et meget naturskønt område. Det er kort afstand til Rydöbruks Golfbane, fiske- og badesøer, vandre og cykelstier. Isaberg med mulighed for ski om vinteren ligger 60 km fra lejligheden, ligesom forlystelsesparken High Chaparal der er indianer- og cowboyland ligger med 58 km afstand. Så          

  Andelsbolig (Bostadstädsratt) i Sverige sælges.

Dejlig stor 3 værelseslejlighed i stueplan i Hylte Ferieby sælges, lejligheden er på netto areal indvendig 82 kvm. Lejligheden består af hyggelig stue med udgang til fælles have mod syd, hvor der er rigeligt med sol.  Køkken med spisebordplads, soveværelse og gæsteværelse med indbyggede skabe, herudover entre og toilet og bad med badekar. Til lejligheden er et stort kælderrum.   

Lejligheden er ikke særlig meget møbleret, og den er nogle ting der skal istandsættes se billederne

Det der mangler er småting som gulvlister og dørtrin.

Prisen er sat derefter.

 Der er rig mulighed for både ro og aktiviteter.

Adressen er Ljunggatan 6A st. tv. 314 32 Hylte, Sverige.

Yderligere oplysninger og evt. besigtigelse kan aftales med Keld Starnov

Tlf. (+45) 21756511

Mail: keldstarnov@gmail.com